Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Wat kunnen we voor U doen?

 

Prive Gids Istanbul, kan uw ideale Istanbul stedentrip van a tot z regelen, coordineren en begeleiden.

Organiseren van een Istanbul stedentrip op maat
Bij voorkeur zijn we graag vanaf het begin - op het moment dat u erover denkt op reis te gaan - betrokken. Omdat we dan op die manier alle onderdelen op elkaar kunnen afstemmen, zal uw reis zo aangenaam mogelijk zijn.

Wandelen met een gids - Kies een wandelroute
U kunt ook kiezen om een dag(deel) lang een wandeling te maken met een Nederlandstalige gids. Zo komt u langs de belangrijkste spots of het andere Istanbul die zeker de moeite waard zullen zijn. Voor de alternatieve wandelroutes kun je kijken onder het knopje 'Wandelen in Istanbul'. Een wandelroute op maat is zeker ook een optie. Door Prive Gids Istanbul in te schakelen, bent u in ieder geval verzekerd van onder meer goede eetgelegenheden en directe toegang tot bezienswaardigheden. 

Schroomt u niet en neemt u vrijblijvend contact op met Prive Gids Istanbul die U verzekert van een prachtige Istanbultrip die u nog lang zal heugen!

 


Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency