Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Kwaliteiten

Waarom kiezen voor Prive Gids Istanbul? 

U wilt de garantie hebben dat u een Istanbul programma heeft dat totaal aansluit bij al uw wensen en mogelijkheden.

Diepgang: u wilt meer zien en vooral ook begrijpen in korte tijd maar op een rustige tempo. Istanbul heeft de naam een culturele bestemming te zijn, specialistische culturele kennis is essentieel om dit te ervaren en hiervan te genieten.

U wilt buiten de gebaande wegen reizen. U bent bijvoorbeeld op zoek naar authenticiteit en wilt Istanbul beleven zoals de localers. Of u bent gefascineerd door de laatste mode en hippe trends, die u niet in de laatste reisgidsen vindt en u veel speurwerk kosten op internet.

U wilt de "zekerheid van kwaliteit" en zich niet meer druk maken tijdens uw reis over musea- en concerttickets.

Uw reisgezelschap bestaat uit deelnemers met "verschillende belangstellingen" en u bent op zoek naar een evenwichtig, "gevarieerd programma" dat voor “elk wat wils”biedt.

Bijzondere omstandigheden in de aanleiding van uw reis, of uw situatie.

 

Onderscheidende kwaliteitenPrivé Gids Istanbul werkt “rechtstreeks voor zijn klanten” en "rechtstreeks met leveranciers", en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de diensten, de enorme kennis uit de eerste hand, de goede advisering op maat en zeker het enthousiasme.

Alles in één: reisprogramma, transfers en vervoer met chauffeur, reserveringen bij restaurants (lunch & diner), activiteiten en zelfs alle nodige tips. U kunt zelfs de menu mogelijkheden en prijzen van te voren vragen.

Gids / Contactpersoon: U krijgt tijdens uw reis in Istanbul altijd een officiele NL talige gids die gekeurd is door de staat(een gids van onze team), en de gene die uw reisprogramma heeft samengesteld (Semra) blijft altijd met U in contact die alles rechtsreeks coordineert.

Unieke producten: bijvoorbeeld de diepgang van de tours (cultuur en inhoudelijkheid), reserveren bij een  traditionale hamam of op het gebied van concerten en sportreizen.

Istanbul op maat: wij bieden alleen aan wat bij uw situatie past, luisteren naar al uw wensen. Programma is altijd OP MAAT.

Onafhankelijkheid: geen verplichtingen aan touroperators en de vrijheid om onze eigen programma's samen te stellen. De kwaliteit is garantie.

 

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency