Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Reviews (61)
Beste Semra,

We zijn terug van een onvergetelijke city trip in Istanbul. De hele familie heeft er echt van genoten. Je hebt 4 dagen onze familie , van 3 generaties, begeleid in het ontdekken van een prachtige stad en zijn cultuur, en dit op een gezellige , boeiende en rustige manier! Daarnaast heb je ons ook zéér lekkere restaurantjes aanbevolen. Het was echt top! Een welgemeende dank!

Jan en Bernadette , Nicolas, Charlotte, Pauline, Nathalie en Bobonne
Familie Vereecke / 09-04-2013 20:41
Beste Semra,

Teruggekomen in Nederland - aankomst op Schiphol met een ijs- en ijskoude wind, we wilden zo met het eerste het beste vliegtuig terug naar Istanbul en amper bijgekomen van de vier geweldige dagen daar - willen we alle 11, je nogmaals heel hartelijk danken. Je bent niet alleen een leuke verschijning, maar bovenal een zeer vriendelijk persoon die ons perfect begeleid heeft in Istanbul. "Begeleid" staat hierbij o.m. voor de adviezen vooraf, de goede planning, prima uitleg van de bezienswaardigheden van Istanbul, info over Turkije, persoonlijke belangstelling voor ons, kortom we hadden niet beter kunnen wensen.

Ook nog onze dank voor het boekje, het magneetje en de onderzetters, een leuke en tastbare herinnering aan dit reisje.

Een heel hartelijke groet van ons allen en nogmaals een omhelzing, Hetty en Hans
Hetty en Hans / 16-03-2013 00:39
Beste Semra,
We zijn sinds woensdag terug thuis en willen je langs deze weg nogmaals van harte danken voor de fijne en leerrijke dagen die we dankzij jou in Istanbul hadden.
Je bent er in geslaagd de perfecte mix te maken tussen cultuur, sight-seeing en ontspanning en dat alles in een vlekkeloos Nederlands, wat, zeker met kinderen, een echte meerwaarde is.
Ook je tips en ideeën voor de resterende dagen kwamen nadien goed van pas, al hadden we moeite om te kiezen want alles doen wat je ons aanraadde konden we echt niet.
We zijn nog eens naar de grote bazaar geweest, naar de Suleymaniye moskee, naar Ortaköy, een rondvaart op de Bosporus gedaan, de Istiklalstraat afgewandeld en iets gedronken in Ara café, het Pera Palace hotel bezocht waar een vriendelijke stagiaire ons zomaar rondleidde, avondeten gehad in het Panoramahotel (dakterras met prachtig zicht), naar het Dolmabahçe paleis geweest en finaal nog naar de archeologische musea (hoewel een zeer mooi deel daar afgesloten was wegens restauratie).
De meisjes –wij uiteraard ook- waren bijzonder opgetogen met jou.
Dankzij jou is ons idee unaniem: we komen zeker en vast terug.
Als je in België bent dan ben je uiteraard van harte welkom in Brugge.
Allerhartelijkste groeten,
Gerda en Luc, Eline en Sophie
Gerda / 11-03-2013 18:38
Semra,

Een lang weekend Istanboel kan in de herhaling. Een mooie stad waar nog veel is te zien. Met 2 dagdelen hebben we een goede eerste indruk gekregen van de stad. Met jou als stadgids krijg je een beter beeld van de stad. De belangrijkste toeristisch attracties is niet moelijk te vinden, maar jouw rondleiding en toelichting is wel een meerwaarde, Dit geld zeker voor de rondleiding in de delen van de stad waar geen of weining toeristen komen en die ook bezienswaardig zijn. We zullen reclame maken voor je.
Gerard, Paul, Albert, Andre
maart 2013
Gerard, Paul, Albert, And / 11-03-2013 17:14
Beste Semra,

Mijn moeder en zussen hebben genoten van ons bezoek aan Istanbul;

Onze gids, heeft ons een hele dag alle hightlights laten zien. Fantastische dag geweest. Prettige, professionele persoon. Lekker gegeten in schooltje en overal goede uitleg gekregen.

Dank ook voor je snelle reacties tijdens de voorbereiding. Ik ga je zeker aanraden bij bekenden!

Yvonne Stoevelaar

Gouda
Yvonne Stoevelaar / 27-11-2012 20:05


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency