Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Reviews (61)
17 tm 21 okt in Istanbul geweest met mijn 2 zussen en zwagers. Met Semra de eerste dag ingevuld. Dit was een meer dan nuttige ervaring. Buiten de gezelligheid om hebben we er voor de overige dagen enorm veel aan gehad en is een echte aanrader. Natuurlijk de highlights van Istanbul bezocht maar ook wat minder bekende dingen. Daarnaast heeft is zij erg aktief in het ontzorgen van het zoeken naar restaurants het uitvinden van menu's enz. Naast het regelen van alle praktische zaken ook nog leuk gezelschap. Een echte aanrader!!Peter
Peter / 22-10-2012 13:45
Hallo Semra,

Het was voor ons een geweldige mooie, leerzame en niet te vergeten,

erg gezellig,om samen met je als Nederlandstalige gids, de Highlights van Istanbul te doen.Het bezichtigen van de belangrijkste monumenten van Istanbul was prachtig.Ook de avond en de dagen die jij voor ons nog heb ingevuld, tot de laatste uurtje voordat wij naar huis gingen waren GEWELDIG.

Semra, wij zullen je als gids in Istanbul niet vergeten en als iemand ooit naar jullie mooie stad Istanbul gaat, zullen wij jou zeker aan bevelen.Wij komen zeker nog eens terug.Semra,bedankt.
groetjes Els en Henny
Els Starmans en Henny Sie / 16-10-2012 20:18
Ha Semra,

We hebben het ontzettend leuk gehad. De dag regen was snel vergeten.

De rondleiding met jou als gids was erg informatief, leerzaam en niet te vergeten erg gezellig. Je voelt je gauw thuis bij jou.

Zaterdag zijn we naar het Topkapi paleis en de kruidenbazaar geweest. Wij vonden deze bazaar leuker en gemoedelijker dan de grote bazaar.

Leuke tassen gescoord. Nel vond daar ook nog de tas die wij in het oud roze hebben gezien in die kleine bazaar waar we met jou zijn geweest. Maar helaas niet in die roze kleur.

Kortom we hebben erg genoten en zouden iedereen die twijfelt over Istanbul zeggen GAAN.

Nu zitten we weer thuis in het koude en natte Nederland. Gisteren gelijk de verwarming aangezet. Maar deze dagen Istanbul pakken ze ons niet meer af.


Semra, nogmaals heel hartelijk dank. Mochten er ooit bekenden van ons naar Istanbul gaan dan zullen we hen zeker jou aanbevelen.

En ook nog bedankt voor het regelen van ander beddengoed. Vrijdagavond lagen er heerlijke gladde lakens op onze bedden en hebben we heerlijk geslapen.

Groetjes, Marielle, Nel en Ellen
22 September 2012
Ellen Geerlings / 01-10-2012 00:39
Hoi Semra,

Inmiddels zijn we weer thuis, jammer genoeg.
We hebben enorm genoten van Istanbul en nogmaals dank voor je leuke Nederlandstalige rondleiding. De kids hebben het nog dagen over je gehad.
We gaan je adres zeker doorgeven aan andere mensen. De foto’s volgen.
Groetjes van ons allemaal.

Sonja
Sonja / 19-06-2012 23:34
Hallo Semra,

Klik op de onderstaande link voor een selectie van de foto’s van de Biomedic jubileumreis in Istanbul.
We hebben het prima naar ons zin gehad.
Ik wil je, ook namens Nanda, nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige en professionele manier waarop jij ons het mooiste van jouw stad hebt laten zien. Wij komen zeker nog een keer terug!
Ook bedank voor de mooie schaaltjes en de cd’s. Ik fan van de blues ben ik benieuwd naar dit album. De muziek ga ik in de auto luisteren.
Met vriendelijke groet uit een zonnig en mooi Nederland,

Leen en Nanda

Leen van der Voet / 19-06-2012 15:16


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency