Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Reviews (61)
izmir met gids engin was oke: de stad zelf heeft niet zo veel culturele hoogtepunten maar engin heeft met ons een mooie wandeling gedaan naar de grote bazaar. in de bazaar heeft hij nog wat tips gegeven en de gegeven vrije tijd was meer dan voldoende.istanbul met hulia was super! Hulia wist duidelijk heel goed waarover ze sprak en ze kon alles heel goed in menselijke taal overbrengen. ook het systeem met de oortjes was super aangezien het overal vrij druk was. de voorgestelde plaats om te lunchen met uitzicht op de stad en bosphorus was geweldig. ik heb van de ganse groep (23pers) alleen maar positieve reacties gekregen.algemeen een dikke pluim voor de organisatie van deze 2 dagen!
Annelies - 2 Travel / 12-06-2015 10:38
De 3 uur durende fietstocht die we op zondagochtend hebben gedaan was 1 van de hoogtepunten van onze Istanbultrip. Het is de manier om een stad te leren kennen. Joris onze gids nam ons mee naar de vele historische, culturele gebouwen en wijken van het oude Constantinopel. Echt top!
Janny/Femke/Alinke / 07-06-2015 22:53
Sewim onze Nederlandstalige gids was super! Met veel kennis van de geschiedenis en de cultuur werden we door het oude gedeelte door de stad geloodst. Naast dat het heel informatief was is Sewim ook gewoon een heel leuk mens!
Aanrader dus!
Benthe/Tim / 04-06-2015 17:18
Wat een geweldig leuke manier om meer van een stad te ontdekken, de fietstocht langs de gouden Hoorn was een hoogtepunt in onze istanbultrip, onze gids Geert heeft ons probleemloos door het drukke verkeer geloodst, het fietsen langs de Bosporus en de wijken waar je anders niet zo snel naar toegaat was super leuk. Ook heel veel informatie over het leven en de geschiedenis van Istanbul gekregen. Kortom een aanrader.
Jacqueline / 16-05-2015 18:18
Twee prachtige dagen in Istanbul gehad. Onze Nederlandstalige gids heeft ons mee genomen in de geschiedenis van deze inspirerende stad. Een aanrader voor iedereen die Istanbul wil verkennen,
Hans van Mackelenbergh / 12-05-2015 16:03


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency