Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Reviews (61)
Lieve Semra,
Vanochtend hebben we heerlijk genoten van de Grand Bazaar, een paar kleine inkopen gedaan en weer terug gewandeld naar SultanAhmet voor de Köften. We hebben een geweldige tijd gehad hier in Istanbul en willen jou en Mel nogmaals hartelijk bedanken voor de plezierige en deskundige begeleiding. We hebben Istanbul anders gezien dan de gemiddelde toerist en dat bevalt ons uitstekend. Nog even een kopje koffie bij Mozaik en dan om 14:00 uur de taxibus in. Hartelijk dank voor je warme en charmante gezelschap. Mochten je weer eens in NL zijn dan ben je hartelijk welkom bij in in Oud-Beijerland.
Groetjes ook van Marianne, Trijnie en Arnold.

Met vriendelijke groeten,
Wim Ledder
Wim Ledder / 14-05-2013 22:57
Beste Semra,

Onder de bezielende (bege)leiding van de gids hebben we genoten van een paar dagen Istanbul. Super bedankt voor jullie enthousiasme, creativiteit en het gevoel van welkom,
groeten van Sjef en Yolande
Yolande en Sjef / 03-05-2013 22:51
Hoi Semra,
Namens Opa Jaapie, Oma Heleen, Ezra, David, Evelien en mijzelf wil ik jou nogmaals bedanken voor jouw belangrijke bijdrage aan ons verblijf in Istanbul. Wat een prachtstad trouwens en hoe leuk dat wij een dagje bij konden boeken!
Niet alleen als gids maar ook alle andere dingen die jij voor ons regelde (taxibus, watertaxi, restaurants, tickets, rekeningen controleren(!) enz.), maakte van onze vakantie een Onbezorgd Feestje!
Als jij in Amsterdam bent en je hebt er zin in, laat het dan op tijd weten en vinden wij het leuk jou aldan te ontmoeten en wat gezelligs te doen.
Jij bent een prettige en sterke vrouw die nog veel verder zal komen! Als wij jou in Amsterdam eens zakelijk van dienst kunnen zijn, laat het dan ook weten. Het is leuk een jonge energieke onderneemster als jou te helpen.
Natuurlijk zullen wij jou aan een ieder recommanderen en zullen deze e-mail bij deze ook aan Marjolein Broers (Personal Affairs) sturen! Via haar kwamen wij immers in contact met jou.
Als wij weer terug in Amsterdam zijn, zullen we jou nog wat leuke foto's emailen.

Voor nu Hartstikke Bedankt.
Groet,
Max de Jong
Max de Jong / 01-05-2013 22:26
Beste Semra,

Nogmaals dank voor je begeleiding van ons bezoek aan Istanbul.

Ik denk dat je er 9 ambassadeurs voor je gidsbureau bij hebt.
Als je in Nederland bent ben je zeker welkom bij onze groep.

Groet,
Hans van de Bijl
Hans van der Bijl / 27-04-2013 00:55
Beste Semra,

Alle foto's zijn uitgezocht en worden in delen verstuurd (anders is het te veel). Het is hier eindelijk lente en de tulpen beginnen nu ook hier uit te komen. Het mooie weer doet ons terugdenken aan Istanbul en de prettige tijd die we daar gehad hebben, mede dankzij jouw rondleiding en tips.Je was een topgids, heel professioneel, to the point en toch charmant en leuke begeleider. Ondanks de korte periode, leek het alsof we elkaar al een tijdje kenden. Volgende keer, Istanbul is ook zo groot, gaan we zeker het nachtleven in en meld ik me wat eerder aan.

Ben je in Nederland, schroom niet om langs te komen. Je hebt mijn telefoonnummer. En ga je een rondreis organiseren door Turkije, stuur een mailtje, we zijn geinteresseerd. Semra, heel veel succes en plezier met je nieuwe gasten.

Vele lieve groeten, Rob, Nicole, Michael en Millie

29-03-2013


Millie / 16-04-2013 21:39


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency