Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Reviews (61)
Onze 3 dagen in Istanbul zijn door de hulp van het team van Privé Gids Istanbul een groot succes geworden. De Bosporus boottocht van 2 uur was wellicht wat veel van het goed, de dag in Oud Istanbul met de Hagia Sophia, Blauwe Moskee was heel goed.

De 3e dag met een trip door 'Ander Istanbul' was het hoogtepunt. Hier waren even verlost van de Arabische toeristen en kregen we een inkijkje in het echte Istanbul. De Armeense kerk, De Eyup Moskee en vooral het Grieks Orhodoxe patriarchaat zijn ons echt bijgebleven.

We'll be back ! Dank je wel !.

Groetjes van Dr House...
Arno / 25-08-2015 16:24
Gids Hulia wachtte ons (gezin met 3 kinderen van 16, 14 en 10 jaar oud) op bij de cruiseterminal van Istanbul. Het was ontzettend druk bij de grote musea en de Blauwe Moskee. In overleg hebben we daarom het programma omgegooid. 's Ochtens cultuur en na de lunch heeft onze Nederlandse gids ons meer van het dagelijkse leven in Istanbul laten zien. Ze legde ons uit over het eten, we zijn naar een moskee geweest, schuilkerken, de kruidenbazaar met uitleg en nog veel meer. Het was een hoogtepunt van onze vakantie in Istanbul. Hulia heeft ontzettend veel kennis en is ook nog eens heel vriendelijk. Onze kinderen vonden de excursie ook heel leuk. In een relatief korte tijd krijg je heel veel informatie over de geweldig boeiende stad Istanbul. Dit hadden we nooit op eigen houtje kunnen zien en leren. Kortom, echt een aanrader.

Sabine van Rijswijk
Sabine van Rijswijk / 24-08-2015 11:34
Wij hebben 2 dagen in Istanbul met een gids van Semira doorgebracht. De eerste dag was wandeling door het oude gedeelte van Istanbul en erg leerzaam en bovendien ook erg leuk. De 2e dag hebben wij de lange fietstocht gemaakt langs De Gouden Hoorn en terug door de oude wijken van Istanbul. Erg fijn om te doen en zeer ontspannend. Wij hebben wel het idee aan onze trip overgehouden dat je met een goede Nederlandstalige prive gids veel meer zaken tot je neemt dan wanneer je alleen op stap gaat in een stad die je (nog) niet kent.
Wij hebben dan ook niets dan lof voor de wijze waarop Semira ons heeft begeleid.

Henk de Vries
Henk de Vries / 08-07-2015 13:12
Wij werden geleid door mevr. Kran, ooit in Belgie geboren maar al heel lang in Istanboel. Veel kennis van geschiedenis en niet lleen die van 1000 jaar of meer geleden maar ook de recente ( van Ataturk tot Erdogan). Relaxed door het skippen van de wachtrijen - kaartjes waren gekocht-  en er kon ook gemakkelijk contact worden gezocht met Turkse mensen in restaurants etc.toppertje!!!!
Chris Oosterhuis
chris oosterhuis / 24-06-2015 18:21
zeker een aanrader! je kan je op die manier veel beter inleven wat er allemaal gebeurd is.
gerda / 14-06-2015 12:35


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency